Tutustu meiän tiimiin!

Ulla Hartikainen

Ulla Hartikainen

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV

Asuntomestan yrittäjä Ulla on aloittanut uransa välitysalalla 1997. Välitettyjä koteja löytyy siis jo kahden vuosikymmenen ajalta. LKV-tutkinnon Ulla suoritti vuonna 2003.

puh. 044 7979 160
[email protected]

Toni Matikainen

Toni Matikainen

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV

Toni hyödyntää aktiivisesti sosiaalista mediaa työssään. Paljasjalkaisena lappeenrantalaisena Toni tuntee alueemme jokaisen kolkan. LKV-tutkinnon Toni suoritti 2019.

puh. 050 563 7989
[email protected]

Anne Juutilainen

Anne Juutilainen

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV

Kokemusta jo vuodesta 1994. Hyvä verkosto ja aluetuntemus antavat vankan pohjan välitystyön tekemiseen. Asiantuntemusta vahvistavat alan koulutus ja lukuisat erilaiset kauppatapahtumat.

puh. 040 684 6448
[email protected]

Timo Kettunen

Timo Kettunen

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV

Timolla on kokemusta kiinteistönvälitystyöstä jo vuodesta 2008. LKV-tutkinnon hän suoritti vuonna 2011. Hän hoitaa asuntojen välityksen ammattimaisin ottein alusta loppuun asti.

puh. 040 5110 355
[email protected]

Kirsi Huikuri

Kirsi Huikuri

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, KED

Kirsi aloitti kiinteistönvälitysalalla Lappeenrannassa vuonna 2012, jolloin hän suoritti KED-tutkinnon. Hänellä on sekä kaupallinen että sisustusalan koulutus. LKV-tutkinnon hän suoritti vuonna 2016.

puh. 044 797 9180
[email protected]

Sannamari Parkko

Sannamari Parkko

LKV, assistentti, vuokraukset

Sannamari toimii Asuntomestan assistenttina ja vuokravälittäjänä. Kokemusta alalta on jo vuodesta 2003 ja LKV-tutkinnon hän on suorittanut vuonna 2016.

puh. 050 3266 333
[email protected]

Harri Hartikainen

Harri Hartikainen

Kiinteistönvälityksen ammattitutkinto KiAT

Harri, toinen Asuntomestan perustajista, hoitaa yrityksen hallinnollisia tehtäviä, mutta auttaa myös asuntoasioissa. Harri suoritti KiAT-tutkinnon vuonna 2011.

puh. 0500 558 870
[email protected]

Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä.

”Kolmesti Asuntomestan kanssa tehty kauppoja todella nopealla tempolla. Asunto myyntiin ja kohta on jo nimet kauppakirjassa. Suosittelen lämpimästi! Myyntitiimillä on hyvä fiilis ja se näkyy ihmisissä ja lopputuloksissa.”

Katri

”Loistavaa työtä. Talo meni ja uusi löytyi lyhyellä ajalla. Ehdottomasti suosittelen ja käytämme myös palvelua jatkossakin jos tarvetta ilmenee. Nauruks meni, mutta menköön vaan!”

Päivi

”Tykkäsin. Hienosti hoidettu kauppatapahtuma, vaikka ajattelin kohteen olevan vaikea. Välittäjä oli kaikissa käänteissä rauhoittava ja vakuuttava. Asuntomestan henkilökunta hoisi homman mallikkaasti ja nopeasti maaliin. Kiitos.”

Saija

”Kaikki toimi kuin sveitsiläinen kello, vaikka aikaa kuluikin sopivan ostajan löytymiseen. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Salme

”Kertoo jotain palvelun tasosta, jos ihminen on vuokra-asuntoa hakemassa ja päätyy asunto-ostoksille. Jokusen asuntokaupan tehneenä Asuntomestassa on ylivoimaisesti paras palvelu!”

Erika

Kiinteistönvälitystä Lappeenrannassa vuodesta 2005

Yhteistyössä on voimaa

Valitsemalla Asuntomestan palkkaat aina töihin samalla rahalla yhden kiinteistönvälittäjän sijaan koko tiimin. Panostamme muuttuvassa ja sähköistyvässä asuntokauppamaailmassa asioinnin helppouteen ja kokonaisvaltaisuuteen.

Meillä on käytössämme valtakunnalliset yhteistyökumppaniverkostot, kattava apu ja tuki laki- ja vero-osaamista vaativissa tilanteissa, uusimmat asuntokaupan säädökset ja laajat tilastot mm. kauppahinnoista ja myyntiajoista. Lisäksi haluamme panostaa asiakkaan kodin arvostamiseen ja tunnekysymyksiin suurella painolla.

Vuoden markkinoija 2020

Asuntomesta Oy LKV on valittu voittajaksi maanlaajuisessa Vuoden Markkinoija 2020 -kilpailussa! Palkinto myönnetään tunnustuksena ansiokkaasta työstä kiinteistönvälitysalalla ja valitaan satojen jäsenyritysten joukosta! Kilpailussa painotetaan välittäjän kokemusta, koulutusta, toimintatapoja ja menestystä.

SKVL laatutakuu

Asuntomesta on SKVL:n jäsen ja vuonna 2010 sertifioitu, Lappeenrannan ainoa SKVL Laatuyritys. SKVL laatuyritys on laatukoulutettu ja sen toimintaa ohjaa liiton hyväksymä laatukäsikirja. Tämä takaa, että olemme ammattitaitoisia ja luotettavia ja toimimme liiton ohjeiden, lain ja eettisten sääntöjen mukaisesti. SKVL suosittelee valitsemaan laatuyrityksen.

Asuntomesta tänään

Some on tätä päivää ja iso osa markkinointia. Me olemme sosiaalisia! Löydät meidät mm. Facebookista ja Instagramista. Paikallisuus on meille arvokas asia ja siksi kannamme myös 100 % paikallisuudestamme kertovaa Karjalove-tunnusta.

Historiaa

Ulla ja Harri Hartikainen perustivat Asuntomesta Oy LKV:n vuonna 2005, eli takana on jo pitkä taival kiinteistönvälitysyrittäjänä. Toiminta nivoutui vahvasti Ulla vuonna 1997 alkaneeseen työuraan kiinteistönvälityksen parissa. Asuntomesta on perustettu ajatellen asiakaslähtöisyyttä, arvoja ja välittämistä. Se on perheen sekä ammattitaitoisen henkilöstön voimin työtä tekevä asuntokauppa.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme.