Rivitalotontti

Luukkaanrinne 19, Lauritsala, Lappeenranta

Hinta
195 000 €

Koko
-

Vuosi
-

Myydään koko osakekanta As Oy Lappeenrannan Luukkaanrinne 19:sta! As Oy omistaa rakentamattoman rivi-/ paritalotontin Lauritsalassa, osoitteessa Luukkaanrinne 19, yhtiöllä ei siis ole rakennuksia. Mahdollista hakea muutosta ja rakentaan pienkerrostalo.

Koulu, kirjasto ja kaikki peruspalvelut sijaitsevat ihan vierellä. Osakekannasta varainsiirtovero 2 %.

Yhteystiedot
  • Asuntomesta Oy LKV
  • +358 5 5412 030

Kohdenumero9664149
Sijainti
  • Lauritsala
  • Luukkaanrinne 19
  • 53300
  • Lappeenranta
TyyppiRivitalotontti
OmistusmuotoOma
VapautuminenHeti

Velaton hinta195 000 €
Myyntihinta195 000 €
Lisätietoja maksuistaMyydään perustetun Asunto Oy:n koko osakekanta, varainsiirtovero 2 % kauppahinnasta. As Oy omistaa tontin.

Kiinteistötunnus/laitostunnus405-33-9-3
Tontin pinta-ala1762 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoa kaavoituksestaAR ll. Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuntojen korttelialue. Korttelialueella, jossa rakennusala ulottuu tontin rajaan on rakennus tehtävä vähintään 1 m etäisyyteen tästä rajasta. Jos rakennus rakennetaan lähemmäksi kuin 4 m tonttien välirajasta on rajan puoleinen seinä tehtävä kiviaineesta umpinaisena. Rakennusten on oltava ullakotonta tyyppiä. Rakennuksissa on kortteleittain noudatettava yhtenäistä katon kaltevuutta sekä rakennus- ja aitaamistapaa. Kortteleissa tulee olla yksi autopaikka asuntoa kohti. Autonsäilytystiloja ei lasketa sallittuun kerrosalaan. Asuinkorttelialueella on varattava lasten leikkitiloiksi ja asukkaiden oleskeluun sopivaa yhtenäistä aluetta vähintään 25 % asuinhuoneistojen pinta-alasta. AR- ja AO-kortteleiden kadunpuoleiset sivut niiltä osiltaan, joissa rakennus ei ole korttelin rajassa kiinni tai jota ei käytetä kulkutienä on aidattava 2 m korkealla yhtenäisellä aidalla. Muu aitaaminen tapahtuu maistraatin ohjeiden mukaan. Rakentamattomat tontinosat, joita ei käytetä kulkuteinä eikä autojen paikoitukseen on istutettava tai pidettävä luonnonmukaisena huolitellussa kunnossa. Korttelialueilla ei saa kaataa puita eikä maanpinnan korkeutta muuttaa ilman rakennustarkastajan lupaa.

PalvelutLauritsalassa kaikki peruspalvelut.
LiikenneyhteydetPaikallisliikenne.
PäiväkotiLauritsalan päiväkoti.
KoulutAla- ja yläkoulu.